Pakketselectie en -implementatie

Investeringen in software hebben vaak een grote (strategische) impact op bedrijven en de invloed van de investeringen werken nog jaren door in de bedrijfsvoering. Staat u voor een belangrijke beslissing om nieuwe software aan te schaffen of uw huidige software te vervangen? Denkt u nog in termen van kosten of bent u meer geïnteresseerd in efficiency? Overweegt u een ICT analyse te laten maken?

Empuls kent een eigen methodiek om pakketselectie uit te voeren en doet dit geheel ONAFHANKELIJK. De keuze voor een leverancier maken wij niet; u bepaalt wie het best bij u past! Wij begeleiden u bij het proces om deze keuze op een gefundeerde wijze te kunnen doen.

Eerst bepalen we met u uw businesscase. Vervolgens stellen we meer dan 200 vragen aan een veelheid aan leveranciers die met (door u te bepalen)wegingsfactoren worden verwerkt naar een overzicht waardoor u gemakkelijker een keuze kan maken... Zo levert het systeem niet alleen de informatie om te komen tot pakketselectie, maar wordt ook de selectie van een passende leverancier geborgd.

En dan volgt de implementatie. Naast de reguliere training(en) van de leverancier is het van belang dat de impact in de organisatie gedurende een periode op de managementagenda blijft. De medewerkers met vragen en/of opmerkingen dienen hun vragen te kunnen adresseren waar u adequaat op moet reageren. Desgewenst bent u in deze periode ook van onze begeleiding verzekerd.