Ketensamenwerking

✓ Effectieve aanpak ✓ Deskundig advies ✓ Gespecialiseerd projectbureau

 

Ketensamenwerking

Zoekt u een professional op het gebied van ketensamenwerking? Al jarenlang helpt Empuls bedrijven die betrokken zijn bij het realiseren van projecten met het efficiënter maken van hun samenwerkingen. Empuls weet als geen ander hoe belangrijk het is om verspilling van tijd en moeite te voorkomen en werknemers in een project zelf verantwoordelijk te laten zijn voor hun beslissingen. Dit geldt niet alleen intern, maar ook extern in het geval van samenwerken met collega-bedrijven in een project. Vandaar dat Empuls het van het grootste belang vindt om rekening te houden met de cultuurverschillen tussen bedrijven. Deze factoren maken of breken een goede ketensamenwerking of zelfs ketenintegratie.

‘Ken elkaar’ om ketensamenwerking te realiseren

Op elkaar afgestemde systemen en procedures zijn in feite een middel om een succesvolle ketensamenwerking te realiseren. Neem als voorbeeld de Bouw & Installatie branche: verspilling terugbrengen staat hierbij centraal en dan gaat het zowel om de verspilling van tijd, materialen en faalkosten. Bij lean bouwen wordt gekeken naar hoe tijd, geld en materialen zo efficiënt mogelijk kunnen worden gebruikt. Verspilling ontstaat vaak door fouten of onduidelijkheden die in planningen, bouwprocessen of samenwerkingen zijn geslopen. De medewerkers van Empuls beschikken over de juiste kennis en het vermogen om deze fouten te traceren. Hierdoor verloopt uw samenwerking efficiënter en kunt u een hoop tijd en geld besparen. U werkt dan aan ketenoptimalisatie waarvan u de vruchten plukt. En dat is natuurlijk wat iedereen wel wilt.
Heeft u nog vragen over onze dienstverlening? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen, door te bellen naar 088-1160816

Revante pagina's:

Digitaal samenwerken | Planningsprogramma | Projectmanagement