15 november: Jaarcongres ECP 2018, Fokker Terminal Den Haag

Thema: Het verhaal van digitaal: beweging & verbinding.

Tijdens de 20e editie van het Jaarcongres in 2017 presenteerde ECP 20 bouwstenen die bijdragen aan een kansrijke en betrouwbare digitale samenleving. Dit jaar wordt tijdens het Jaarcongres ECP met elkaar, publiek en privaat, hierover verder in gesprek gegaan. 
Allerlei nieuwe verbindingen worden gelegd om de informatiesamenleving goed te kunnen vormgeven. Nieuwe technologie en trends dagen ons uit, maar de huidige maatschappelijke uitdagingen in de verschillende domeinen misschien nog wel meer. Deze twee moeten elkaar vinden, onder de juiste randvoorwaarden. Dat is het verhaal van digitaal: beweging & verbinding. 


Programma

Ook dit jaar bestaat het programma uit een inhoudelijk en inspirerend plenair programma (opening en afsluiting). Daartussen vinden de sessies plaats over uiteenlopende onderwerpen. Waaronder het jaarlijks terugkerende politiek café waar u kunt debatteren met politici, kennisinstellingen en bedrijfsleven. Natuurlijk is er weer een netwerkplein met de nieuwste innovaties en is er voor het vierde jaar op rij een technologie-kunstexpositie waar onze informatiesamenleving op creatieve wijze in beeld wordt gebracht. 


Deelname is gratis. Meld u nu alvast aan!