27-01-2016, volgende editie Cobouw Café in Veldhoven

Het Cobouw Café is een talkshow waar verslaggevers van Cobouw in gesprek gaan met bevlogen (infra) bouwers, architecten, bestuurders en andere bouwprofessionals. Interviews worden afgewisseld met columns en discussies over lokale bouwzaken. Live muziek staat garant voor een gezellige avond. Voorafgaand aan het Cobouw Café staan dagblad en website in het teken van de regio in kwestie.

Aan tafel zitten onder anderen Erik van Merrienboer, gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant, Daan Prevoo, gedeputeerde van de provincie Limburg en Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland. Centraal staan de kansen en bedreigingen voor de bouwsector in de regio Zuid, innovatie en energiezuinig bouwen.
Na afloop van het inhoudelijke programma is er volop gelegenheid om te netwerken en onder het genot van een drankje na te praten met gasten en journalisten van Cobouw. 

Entree is gratis, evenals de eerste twee drankjes. De deuren gaan om 17.00 uur open. Aanmelden, klik hier. Wees er snel bij, want de zaal is al voor een deel gevuld.